VLT BROKER
VLT BROKER
align VLT BROKER  
align VLT BROKER align VLT BROKER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
align VLT BROKER asistenta dauna  
  ASIGURARI ACCIDENTE

Asigurarile pentru accidente pot fi incheiate atat de persoane fizice cat si de persoane juridice, ca polite individuale sau de grup. Aceasta asigurare se recomanda in special acelor persoane care in urma desfasurarii activitatii profesionale sunt expusi riscului de accidentare, dar si persoanelor care prin activitatile si sporturile practicate isi asuma anumite riscuri ce pot duce la accidentare sau deces.

Tipuri de asigurari de accidente
Fiecare companie de asigurare are propria sa oferta pentru asigurarea de accidente, dar in
general se acopera invaliditatea sau decesul ca urmare a unui accident. Pe langa aceste doua
riscuri acoperite puteti opta pentru extinderi cum ar fi: asigurarea si in afara programului de
lucru (24 de ore din 24), cheltuieli de spitalizare, operatii, etc. Unii asiguratori au polite de
asigurare in caz de accident, specific concepute pentru riscurile unor anume meserii sau
activitati, pentru pompieri, sportivi, studenti, s.a.

Riscuri acoperite
Printre aceastea amintim: lovirea, caderea, taierea, arsurile, intoxicatia, inecul, asfixierea,
degerarea, rani rezultate prin atacul unei persoane sau animal, accidente rezultate din coliziuni auto sau determinate de utilaje, unelte, instalatii sau alte aparate. Toate aceste riscuri sunt acoperite avand in vedere consecintele unor evenimente produse fara voia asiguratului in urma carora este afectata capacitatea de munca sau viata asiguratului.

O polita standard va acoperi doar decesul si invaliditatea permanenta ca rezultat al unui accident, dar pot fi adaugate si alte clauze la polita: invaliditate temporara, asigurare pentru boli profesionale, asigurare pentru consecinte estetice, asigurare pentru cheltuieli de spitalizare sau tratamente, compensarea pierderii de venit. Asigurarea nu acopera decesul sau invaliditatea ca urmare a bolilor sau afectiunilor decat daca aceasta clauza este specificata in polita.

Costul asigurarii
In cazul asigurarii de accidente prima de asigurare depinde de suma asigurata, varsta asiguratului si gradul de risc al locului de munca sau a activitatilor din timpul liber, depinzand de acoperirea politei. La expirarea politei asiguratul poate cere reinnoirea acestuia pentru o noua perioada de timp. Asiguratorul are dreptul de a cere o prima mai mare sau chiar de a refuza reinnoirea contractului in cazul producerii evenimentului asigurat.

 

 

 

Societati de Asigurare
VLT BROKER